produktet me te mira

Alsa-Vlore

Nje eksperiece e maturuar ne vite dhe nje perkushtim ndaj tradites dhe cilesise, bejne te mundur qe shoqeria ALSA sh.p.k

ofertat me te mira

Alsa-Vlore

Fal pasionit dhe eksperieces se hershme qe prej vitit 1975 te mjeshterve tane qe me kurajo dhe veshtiresite e kohes arriten te themelonin ne 1993 shoqerine ALSA sh.p.k dhe arriten te ruanin shijen e tradites shqipetare.

Platforme online delivery

Free Delivery

Kombinati i perpunimit te mishit dhe prodhimit te sallameve shtrihet ne nje siperfaqe 11000 (metra katror) ne zonen industriale Vlore prone e shoqerise ALSA sh.p.k

rreth kompanise

ALSA sh.p.k

Nje eksperiece e maturuar ne vite dhe nje perkushtim ndaj tradites dhe cilesise, bejne te mundur qe shoqeria ALSA sh.p.k Vlore e specializuar per perpunimin e mishit dhe prodhimin e nje game te gjere sallamesh nen logon ALSA..

ltx-parallax-layer
go top