0 Views
ofertat me te mira

Alsa-Vlore

Fal pasionit dhe eksperieces se hershme qe prej vitit 1975 te mjeshterve tane qe me kurajo dhe veshtiresite e kohes arriten te themelonin ne 1993 shoqerine ALSA sh.p.k dhe arriten te ruanin shijen e tradites shqipetare.

Share
go top