0 Views
Platforme online delivery

Free Delivery

Kombinati i perpunimit te mishit dhe prodhimit te sallameve shtrihet ne nje siperfaqe 11000 (metra katror) ne zonen industriale Vlore prone e shoqerise ALSA sh.p.k

Share
go top