ALSA SH.P.K.

Nje eksperiece e maturuar ne vite dhe nje perkushtim ndaj tradites dhe cilesise, bejne te mundur qe shoqeria ALSA sh.p.k Vlore e specializuar per perpunimin e mishit dhe prodhimin e nje game te gjere sallamesh nen logon ALSA , me nje shije natyrale . ALSA sh.p.k Vlore kontribuan ne mbrojtjen dhe zhvillimin e kultures gastronomike shqipetare ,dhe i afron konsumatoret me produkte te shendetshme , te shijshme dhe te sigurta.

Kjo fal pasionit dhe eksperieces se hershme qe prej vitit 1975 te mjeshterve tane qe me kurajo dhe veshtiresite e kohes arriten te themelonin ne 1993 shoqerine ALSA sh.p.k dhe arriten te ruanin shijen e tradites shqipetare .

Kombinati i perpunimit te mishit dhe prodhimit te sallameve shtrihet ne nje siperfaqe 11000 (metra katror) ne zonen industriale Vlore prone e shoqerise ALSA sh.p.k dhe me nje stabiliment modern prodhimi prej 3000 (metra katror) qe ndodhet brenda territorit . E ├žertifikuar me garancine e cilesise HACCP & ISO , ku prodhohen produkte te nje cilesie te larte duke pasqyruar shijen dhe natyren shqipetare ne mbeshtetje te konsumatorit modern .

go top